Growin up

 

Usled odrastanja u sportski orjentisanoj porodici od najranijih dana sam pokazivao izuzetnu energiju i individualnost koji su zahtevali brzo sportko usmerenje. Bio mi je potreban cilj. S`obzirom na svoje sportsko obrazovanje, otac ne je usmerio na individualne sportive I u mnogim koje sam probao našao sam se u gimnastici, plivanju, skijanju, stonom tenisu i skejtbordu (gde sam jedan od pionira na ovim prostorima).
U tom periodu (6-ta godina) sam odredio i svoj prvi cilj – da završim fakultet za fizičku kulturu i sport, jer sam odlučio da će moj život biti vezan za sport. Sa 16 godina sam počeo da treniram karate da bi se školsli obrazovao i iz te široke oblasti borilačkih sportova. Na fakultetu sam usavršio svoj karate ali sam se posvetio i ekstremnim sportovima: snowboarding, paraglajding, bandži i mnoge druge. Od ekipnih sportova najviše volim odbojku.

Fakultet sam diplomirao sa desetkom i imao sam ponudu da budem asistent, a zatim prirodno i profesor, ali sam to odbio je sam shvatio da želim nešto drugo da ostvarim u životu. I dalje sam na tom putu. Na fakultetu sam radio 2 godine kao demonstrator na predmetima gimnastike i antropomotorike i oko 6 godina sam bio vođa grupa na prijemnom ispitu za fakultet fizičke kulture.
U tom periodu dosta sam putovao i obišao sam više od pola Evrope, nekoliko država u Americi. Bio sam na četiri kontinenta za sada. Izuzetno volim da putujem i mislim da je to nasjlepše i najinteresantnije iskustvo koje treba što više težiti. Nadam se da ću biti u situaciji da veći deo svog života provedem u putovanjima.